top of page

​PARTERAPI

Det er nemt at vinde en diskussion eller konflikt,

men det bliver altid på bekostning af det vi længtes mest efter, relationen.” 

”Det er nemt at vinde en diskussion eller konflikt, men det bliver altid på bekostning af det vi længtes mest efter, relationen.”

Konflikter i parforholdet tærer på energien. Parforholdet kan både være der, hvor vi føler os allermest lykkelige og der, hvor vi kan miste fodfæstet og have følelsen af at miste os selv. 

Hvis vi føler os utrygge på den anden, reagerer vi på den ene eller anden måde.

 

Nogen bliver opfarende, mens andre trækker sig væk. Uagtet hvilken måde vi reagerer på, ender vi ofte et mere ensomt sted.

Vi er født til at være forbundet, derfor er det smertefuldt og ensomt at klare det selv. Ikke desto mindre er det det, som ofte sker i et parforhold. Vi klarer den selv i stedet for at række ud.

Vi mister kontakten med hinanden. Når kontakten ikke er der, så er vi igang med at passe på os selv, det er bare ikke sådan, det kan se ud for din partner. Når vi trækker os og klarer det selv er det min overbevisning, at der ligger en understrøm af længsel efter kontakt og forbundethed. Det som ofte sker er, at vi gør hinanden forkerte og derved fjerner vi os længere og længere væk fra hinanden.

Det er i sårbarheden, vi har en mulighed for at komme tættere på os selv og hinanden.

LIV2012 -Tema om parforhold Anita  05.jp
IMG_0465.jpg

PARFORHOLD

Der er altid en mening med galskaben, og hvorfor vi gør, som vi gør.

 

Jeg hjælper jer med at finde en planke at stå på mens alt andet kan føles rigtig svært. Jeg er altid meget ydmyg i mit arbejde for at forstå, hvad vi bliver ramt af hos vores partner.  Jeg hjælper jer med at finde det mønster frem, som trækker jer væk fra hinanden og til en større empatisk forståelse af jer selv og hinanden. 

 

Det er nemt at vinde en diskussion eller konflikt, men det bliver altid på bekostning af det vi længtes mest efter, relationen.

 

Måske kender I følelsen af:

 

  • At føle jer alene, selvom I er sammen.

  • At have de samme konflikter igen og igen.

  • At have brug for hjælp til at sætte ord på jeres følelser - sammen.

bottom of page